Energiebespaarlening VvE’s aantrekkelijker
22-01-2019
Webinar brandveilige verduurzaming
21-10-2020

Wilt u in uw appartement meer comfort én tegelijkertijd het groot onderhoud wegwerken én besparen op energiekosten? Kom dan naar de VvE voorlichtingsavond op maandag 25 februari in het gemeentehuis van Bloemendaal.

Waarom nu?

De tijd was nog nooit zo rijp voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan. Er zijn momenteel gunstige regelingen voor VvE’s en aantrekkelijke energiebesparingsleningen.

De gemeente Bloemendaal heeft daarom samen met de Huizenaanpak een selectie van experts bijeengebracht. Zij zullen u die avond informeren over alle recente ontwikkelingen rondom de verduurzamingsmogelijkheden van VvE’s.

Voor wie?

De avond is bedoeld voor bestuurders en beheerders van VvE’s. U krijgt presentaties over energiebesparing, verduurzaming en financiën. Daarnaast is er aandacht voor de rijkssubsidiemogelijkheden en de te volgen stappen rondom de verduurzaming van de VvE.

Het vervolg

Na de bijeenkomst blijven we u desgewenst via een nieuwsbrief op de hoogte houden en bieden wij een aanvullende bijeenkomst met praktijkvoorbeelden en actuele informatie. In 2019 kunnen wij een tiental VvE’s begeleiden in het proces ter realisatie van de verduurzaming. Zo willen wij samen stappen zetten bij de verduurzaming van VvE’s in de gemeente Bloemendaal.

Aanmelden

U bent op 25 februari van harte welkom in het gemeentehuis van Bloemendaal van 19.30 tot 22.00. Vanaf 19.15 staat de koffie voor u klaar! 

Meld u aan via www.huizenaanpak.nl/vve-bijeenkomst-bloemendaal.

Programma

 • 19.15 uur – Inloop met koffie, thee
 • 19.30 uur – Opening avond door Wethouder Henk Wijkhuisen.
 • 19.40 uur – Toelichting project, programma en kennismaking met de presentatoren.
 • 20.00 uur
  1. Start Presentaties. Verduurzaming VvE, het proces. (Duurzaam Energieloket – de Huizenaanpak)
  2. Communicatie over energiemaatregelen en subsidiemogelijkheden (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
 • Pauze
  1. De financiering van energiemaatregelen in Vve’s (NEF)
  2. Techniek van energiebesparing / duurzame renovatie. (Seinenergie)
 • 21.45 uur – Plenaire afsluiting