Verduurzaming VvE’s Haarlem – Informatieavond

Woon jij in een appartement en wil jij graag jouw energieverbruik omlaag brengen? Ben je benieuwd hoe jouw appartementencomplex verwarmd kan worden zonder aardgas? Kom naar de informatieavond voor Vereniging van Eigenaren (VvE’s) op 11 oktober.

Experts vertellen je alles over isolatie en de alternatieven voor aardgas. Ook vertellen experts hoe je besluit hierover neemt met de Vereniging van Eigenaren. Gemeente Haarlem biedt VvE’s ondersteuning bij de verduurzaming. Op deze avond kun je jouw VvE meteen aanmelden voor een adviestraject en een kosteloos intakegesprek.

Gemeentekantoor Zijlpoort

Adres: Gedempte Oude Gracht 2

Zaal open: 19:30

Start: 20:00

19:30 Zaal open | inloop

20:00 Welkom Robbert Berkhout (Wethouder Gemeente Haarlem)

20:05 Spreker 1: Isabelle Sternheim (VVE Duurzaamheidsloket) – De isolatieaanpak

20:25 Spreker 2: Margriet Vlot (Merosch) – De weg naar aardgasvrij

20:50 Pauze

21:00 Spreker 3: Susanne Laven (De Warmtetransitiemakers) – Je VVE meenemen, hoe doe je dat?

21:20 Afsluiten Joacim de Kam (Gemeente Haarlem)

21:30 Einde

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

U geeft hiermee toestemming voor het delen van de gegevens met uw gemeente voor onder meer andere initiatieven.