VvE’s in Bodegraven-Reeuwijk

Informatie over subsidies en andere financiële regelingen voor VvE’s

Combineer periodiek onderhoud met energiebesparende maatregelen

Voorkom grote uitgaven voor reparaties

Verlaag energielasten

Begeleidingstraject t/m besluitvorming op de ALV

 

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk biedt ondersteuning aan VvE’s

Om VvE’s van voor 2004 op weg te helpen biedt de gemeente naast de informatie avond ook  10 gratis intakegesprekken aan voor een energiescan en besluitvormingsbegeleiding door VvE Duurzaamheidsloket. Op de online informatieavond informeert VvE Duurzaamheidsloket de VvE’s over dit aanbod, het energieadvies en het begeleidingstraject.

Waarom nu?

De tijd was nog nooit zo rijp voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan. Er zijn momenteel gunstige subsidieregelingen en aantrekkelijke energiebesparingsleningen voor VvE’s. Deze regelingen kunnen worden gebruikt voor het inwinnen van advies over duurzame maatregelen, het begeleiden van besluitvorming en het uitvoeren van maatregelen. Het Duurzaam Energieloket/VvE Duurzaamheidsloket helpt je daar graag mee.

Aanmelden voor intake

VvE’s die aan de slag willen met verduurzaming kunnen zich aanmelden voor een kosteloze intake. Met degenen die zich hebben opgegeven voor een intakegesprek zal binnenkort contact worden opgenomen om een afspraak te maken.

“Dankzij het VvE Duurzaamheidsloket hebben wij meer wooncomfort, lagere energiekosten en vanwege de verbeterde uitstraling, een waardestijging van ons complex.”

René Reeuwijk, Voorzitter van de VvE De Koch in Haarlem

Het VvE Duurzaamheidsloket werkt samen met gemeenten in de regio Midden-Holland met daarbinnen gemeente Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas en Krimpenerwaard, in de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort. Daarnaast ondersteunen wij de gemeenten Lisse, Hillegom en Teylingen.