Vv’s Dijk en Waard

VvE’s Dijk en Waard

Aan de slag met verduurzaming van de VvE

Verduurzamingsopties om energiekosten te verlagen en comfort te verhogen

Informatie over beschikbare subsidies

Financiële mogelijkheden

Waarom nu verduurzamen?

Op dit moment zijn er gunstige (subsidie)regelingen en aantrekkelijke energiebesparingsleningen voor VvE’s. Daarom loont het om nu met verduurzaming aan de slag te gaan. Maar waar te beginnen en hoe alles te regelen?

De bijeenkomst van 19 maart die de gemeente Dijk en Waard samen met het VvE Duurzaamheidsloket en het Nationaal Warmtefonds georganiseerd heeft was een groot succes met een ruime opkomst.

Wilt u de presentaties nog een rustig doornemen of heeft u de avond gemist dan kunt u ze hieronder nalezen:

Presentatie over het proces en de subsidies door VvE Duurzaamheidsloket

Presentatie over de duurzaamheidslening door het Nationaal Warmtefonds

U kunt ook de video over het proces bekijken via deze link

De volgende stap: maatwerk voor uw VvE

Om VvE’s op weg te helpen biedt de gemeente een aantal gratis adviesgesprekken aan verzorgd door VvE Duurzaamheidsloket.

Wilt u gebruik maken van dit kosteloze gesprek vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Aanmelden voor een kosteloze intake

VvE’s die aan de slag willen met verduurzaming kunnen zich aanmelden voor een kosteloze intake. Met degenen die zich hebben opgegeven voor een intakegesprek zal binnenkort contact worden opgenomen om een afspraak te maken.

“Dankzij het VvE Duurzaamheidsloket hebben wij meer wooncomfort, lagere energiekosten en vanwege de verbeterde uitstraling, een waardestijging van ons complex.”

René Reeuwijk, Voorzitter van de VvE De Koch in Haarlem

Het VvE Duurzaamheidsloket werkt samen met gemeenten in de regio Noord Holland met daarbinnen gemeente Dijk en Waard, Midden-Holland met daarbinnen gemeente Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas en Krimpenerwaard, in de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort. Daarnaast ondersteunen wij de gemeenten Lisse, Hillegom en Teylingen.