VvE’s Oegstgeest

De tijd was nog nooit zo rijp voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan. Er zijn momenteel gunstige subsidieregelingen en aantrekkelijke energiebesparingsleningen voor VvE’s. Deze regelingen kunnen worden gebruikt voor het inwinnen van advies over duurzame maatregelen, het begeleiden van besluitvorming en het uitvoeren van maatregelen. De gemeente Oegstgeest wil haar VvE’s ondersteunen bij de verduurzaming en doet dat samen met het VVE Duurzaamheidsloket.

Informatie over subsidies en andere financiële regelingen voor VvE’s

Combineer periodiek onderhoud met energiebesparende maatregelen

Voorkom grote uitgaven voor reparaties

Verlaag energielasten

Begeleidingstraject t/m besluitvorming op de ALV

De bijeenkomst van 10 april die de gemeente Oegstgeest samen met het VvE Duurzaamheidsloket en het Nationaal Warmtefonds georganiseerd heeft was een groot succes met een ruime opkomst.

Wilt u de presentaties nog een rustig doornemen of heeft u de avond gemist dan kunt u ze hieronder nalezen:

U kunt ook de video over het proces bekijken via deze link

De volgende stap: maatwerk voor uw VvE

Om VvE’s op weg te helpen biedt de gemeente een aantal gratis adviesgesprekken aan verzorgd door VvE Duurzaamheidsloket.

Wilt u gebruik maken van dit kosteloze gesprek vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Aanmelden voor een kosteloze intake

VvE’s die aan de slag willen met verduurzaming kunnen zich aanmelden voor een kosteloze intake. Met degenen die zich hebben opgegeven voor een intakegesprek zal binnenkort contact worden opgenomen om een afspraak te maken.

“Dankzij het VvE Duurzaamheidsloket hebben wij meer wooncomfort, lagere energiekosten en vanwege de verbeterde uitstraling, een waardestijging van ons complex.”

René Reeuwijk, Voorzitter van de VvE De Koch in Haarlem

Het VvE Duurzaamheidsloket werkt samen met gemeenten in de regio Midden-Holland met daarbinnen gemeente Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas en Krimpenerwaard, in de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort. Daarnaast ondersteunen wij de gemeenten Lisse, Hillegom en Teylingen.