VvE’s in Teylingen

De bijeenkomst van 6 februari die de gemeente Teylingen samen met het VvE Duurzaamheidsloket en het Nationaal Warmtefonds georganiseerd heeft was een groot succes met een ruime opkomst.

Wilt u de presentaties nog een rustig doornemen of heeft u de avond gemist dan kunt u ze hieronder nalezen:

Presentatie over het proces en de subsidies door VvE Duurzaamheidsloket

Presentatie over de duurzaamheidslening door het Nationaal Warmtefonds

U kunt ook de video over het proces bekijken via deze link

Wilt u gebruik maken van de kosteloze intake vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Profiteer nu van subsidies en andere financiële regelingen voor VvE’s

Combineer periodiek onderhoud met energiebesparende maatregelen

Voorkom grote uitgaven voor reparaties

Verlaag energielasten

Maak je woning toekomstbestendig

Aanmelden voor een kosteloze intake

VvE’s die aan de slag willen met verduurzaming kunnen zich aanmelden voor een kosteloze intake. Met degenen die zich hebben opgegeven voor een intakegesprek zal binnenkort contact worden opgenomen om een afspraak te maken.

Vereniging van Eigenaren (VvE’s)

Wil je in jouw appartement meer comfort én tegelijkertijd het groot onderhoud wegwerken én besparen op energiekosten? Ben je bestuurder of beheerder en wil je wellicht duurzaam onderhoud en renoveren combineren met energiebesparende maatregelen? Ons VvE Duurzaamheidsloket informeert je over alle mogelijkheden en regelingen. Momenteel zijn er tal van subsidies en regelingen die maken dat de tijd nog nooit zo rijp was voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan.

Meer comfort & lagere energiekosten

Een energiezuinige woning heeft veel voordelen. De waarde van je woning gaat omhoog, de maandelijkse energiekosten (woonlasten) omlaag en bij grotere aanpassingen kun je een herziening van het energielabel aanvragen. Bij de verkoop van je huis komt dat goed van pas! Met kleine ingrepen kun je zelf je appartement al duurzamer maken. Bevestig bijvoorbeeld tochtstrippen bij deuren en kozijnen of plaats isolatiefolie achter de radiatoren. Gemakkelijk toch? Maar de echte stappen zet je met gevelisolatie, HR++ glas, zonnepanelen en zuinige en moderne cv-ketels of warmtepompen. En daar heb je vakmensen en jouw mede VvE bewoners bij nodig. Maar hoe ga je dat organiseren en betalen? Er zijn veel subsidies of andere financiële regelingen voor VvE’s en eigenaren. Maak dus nu werk van verduurzaming!

“Dankzij het VvE Duurzaamheidsloket hebben wij meer wooncomfort, lagere energiekosten en vanwege de verbeterde uitstraling, een waardestijging van ons complex.”

René Reeuwijk, Voorzitter van de VvE De Koch in Haarlem

Het VvE Duurzaamheidsloket werkt samen met gemeenten in de regio IJmond met daarbinnen: Gemeente Velsen, Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Oud-Velsen en de regio Zuid-Kennemerland met daarbinnen: Gemeente Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld (gedeeltelijk), Bloemendaal aan Zee, Overveen, Vogelenzang, Gemeente Haarlem, Spaarndam, Gemeente Heemstede en Gemeente Zandvoort.